Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii,

Atragere de Investiții și Promovare a Exportului - PLOIEȘTI

ACASĂ    

CONTACT   

DESPRE NOI   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina principală a contului creat, oferă informaţii cu privire la introducerea datelor, meniurile de accesat, secţiunile  de formulare pe care trebuie să le completaţi înainte de a trimite formularele completate.

 

Formularele se completeaza fără diacritice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trebuie completate 7 secţiuni, care sunt împărţite în două părţi, una destinată informaţiilor generale referitoare la firma dumneavoastră şi alta care cuprinde 6 secţiuni necesare finanţării. Pentru a putea trimite formularele, toate cele 7 categorii sunt obligatorii (în cazul în care nu sunt completate toate cele 7 categorii cu detalii se transmite scrisoare de respingere solicitantului) şi nu puteţi trimite formularele înainte ca acestea să fie salvate.

Odată cu trimiterea formularelor, acestea nu mai pot fi modificate şi vă rugăm să le completaţi cu atenţie. Fiecare dintre categorii conţine un formular unde se recomandă să completaţi cât mai detaliat fiecare punct al acestuia. Pentru a salva un formular, apăsaţi butonul "Salvează" ce se găseşte la sfârşitul formularului. Înaintea trimiterii formularelor către operatori, se pot edita şi salva formularele de câte ori doriţi, aplicaţia blocând salvarea numai în urma trimiterii acestora.
Cu ajutorul meniurilor din partea stângă se procedează la începerea completării câmpurilor, cu secţiunea “ Informaţii generale” și în continuare se completează

6.2.  Pagina “ Informatii generale

6.3. Pagina “ Viziune, strategie

6.4.  Pagina “  Management, Resurse Umane”

6.5.  Pagina “  Prezentarea proiectului

6.5.  Pagina “  Analiza pieței”

6.5.  Pagina “  Proiectii financiare

6.5.  Pagina “  Justificarea necesității finanțării poiectului

 

După completarea tuturor câmpurilor se tastează “Salvează”.

  

Anumite subpuncte din formulare au texte explicative, oferindu-vă nişte linii generale de urmat pentru subpunctul respectiv. Acestea sunt de 2 feluri care pot fi diferenţiate prin culori. Textele explicative din afara casetelor care trebuie completate au o culoare neagră, iar cele din înăuntrul casetelor sunt albastre. Textele explicative din înăuntrul casetelor vor dispărea odată ce aţi dat click în caseta respectivă pentru a completa subpunctul formularului. Aveţi posibilitatea de a revedea textele explicative consultând documentele aferente "Programului Start-up Nation".

 

 

Activele solicitate la finantare trebuie sa poarte denumire generica (ex. laptop, aparat foto profesional, tableta, computer desktop).

 

 

Pentru fiecare formular salvat, veţi primi un punctaj în funcţie de opţiunile completate în formularul respectiv, iar acest punctaj vă este comunicat atunci când salvaţi un formular. Punctajul total acumulat la un moment dat este afişat în zona de meniu.

 

 

Solicitanții au obligația descărcării planului de afaceri înainte de transmiterea acestuia.

După transmiterea formularului, solicitanții nu mai au acces la planul de afaceri.

 

 

Aplicaţia permite atât salvarea fiecărui formular în parte, cât şi trimiterea tuturor formularelor salvate. Până la momentul trimiterii formularelor salvate, aplicaţia le permite utilizatorilor modificarea informaţiilor înregistrate în secţiuni. Din momentul în care se tastează TRIMITE FORMULARELE  nu se mai pot face modificări. Acţiunea de trimitere a formularelor se face acţionând:

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicaţia va genera automat după trimiterea formularelor un mesaj pe adresa de mail a solicitantului în care se va specifica faptul că formularele au fost înregistrate în baza de date a MMACA.

 

 

Despre noi

Contact

Guvernul României

Uniunea Europeana

Linkuri utile

Hartă